Vertrouwen: Sportief, wad, onthaasten

Ecotourisme
Waddenzee

Vertrouwen Harlingen

Vertrouwen Harlingen

Sportief - Wad - Onthaasten

  • Max. aantal gasten dagtocht: 25
  • Max. aantal gasten met overnachting: 16
  • Max. aantal gasten bij catering: 14
  • Afvaarthaven:  Harlingen
  • Vaargebieden:  IJsselmeer, Waddenzee, Friese meren
Offerteaanvraag Tarieven

Omschrijving

Drukte, afspraken, verplichtingen? U laat ze achter zodra U op de Vertrouwen stapt. De crew van de traditionele zeilaak Vertrouwen nodigt uit en neemt U mee op een onvergetelijke rondreis door het Werelderfgoed Nederlandse Waddenzee.

Wij zijn Katja en Axel en houden van het wad. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor het behoud van dit onvervangbare ecosysteem, ten behoeve van de huidige en toekomstige generaties. Daarom dragen wij sinds 2019 de Green Key, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven.

Met veel liefde en oog voor detail hebben wij het interieur nieuw vorm gegeven om U een zeer comfortabel verblijf aan boord te kunnen bieden:

Het schip heeft een prachtig dagverblijf met uitgebreide open keuken die is voorzien van een professioneel horecafornuis, grote koelkast en tapinstallatie. Van de  ruim opgezette  hutten bieden wij 2 hutten met uitsluitend een tweepersoonsbed in plaats van stapelbedden. Daarnaast is er een grote 4persoons hut die eveneens over tweepersoonsbedden beschikt. Dit maakt de Vertrouwen bijzonder geschikt voor families, senioren en vriendengroepen.

Een verdere bijzonderheid is onze badkamer: (bijna) douchen als thuis. Spiegel, grote wasbak, handdoekradiator, omkleedruimte, bergruimte.

Aan dek kunt U genieten van een aangenaam hardhouten zonnedek, de zachte zitkussens en warme fleecedekens zodat U in alle comfort ontspannen Uw zeiltocht kunt genieten.

U profiteert aan boord van de Vertrouwen van onze langdurige ervaring, blijvend enthousiasme en een snel en comfortabel schip. Als Ambassadeurs van het Wad laten wij U graag kennismaken met de bijzonderheden van dit fantastisch natuurgebied en zijn mooiste plekjes. U bent verzekerd van een geslaagde reis. Wij heten u van harte welkom!

Fotos

Klik op een foto voor een vergroting en om meer foto's te bekijken

Plattegrond

Kenmerken

220v Buiten besturing GPS Stromend water Stuurwiel Verwarming Walstroom
bouwjaar
1910
lengte
24,70 m
breedte
5,30 m
diepgang
0,85
hoogte
24
scheepstype
Aak
tuigage
1mastgaffel
zeiloppervlak
270 m2
motortype
Daf 615
tankinhoud
1000 l
voltage
220V / 380V
drinkwater
3000 l

Faciliteiten Keuken

Koelkast
250 l
Gasfornuis
professioneel horeca, 6-pits,
Oven
professioneel horeca, groot
BBQ
nee
Biertap
ja
Mixer
ja
Voorraadruimte
ja

Brochures

Specialiteiten

U bent hier: